Eksisteret siden 1995

sports-and-competition (1)

Autoriseret el-installatør

patent

Specialist i landbrugsinstallation

electrician

Spar på energien med en energioptimering

​Ønsker du at spare på energien samtidig med, at du sparer penge på det årlige el-forbrug, så kan Ole Jensen El-service hjælpe dig.

Vi kan tilbyde en besparende energioptimering af din bolig på flere forskellige områder, hvad enten du ønsker et lavere varme- eller el-forbrug.

Hvordan kan man spare på energien?

Det er populært at tænke grønt – og dette med god grund. Ved at tænke mere over miljøet og ens brugsvaner kan du nemlig spare mange penge i længden. En energioptimering skal derfor også ses som en langvarig investering og ikke som en dyr udgift i boligen.

Og det behøver ikke at være en dyr udgift at spare på energien. Selv de mindste ting kan hjælpe. Eksempelvis er udskiftning af dine gamle pærer i boligens lamper et godt sted at starte.

Udskiftning til LED-lys eller anden energibesparende løsning er altid en oplagt mulighed for at spare penge på belysningen i hjemmet.

​Automatisk belysning og varmeregulering

Vi kan også være behjælpelige med installering af intelligent belysning og lyscensorer både udendørs og indendørs som automatisk tænder og slukker lyset, når du går en tur i værkstedet, kører ind og ud af carporten eller går på toilettet om natten.

På samme måde kan en automatisk styring af dine varmeinstallationer være med til at formindske varmeforbruget ved automatisk at regulere varmeforholdet i boligen.

Måske kan det betale sig at montere en varmepumpe i stedet for et oliefyr?

Mulighederne er mange, og vi er behjælpelig med alt fra rådgivning, installering, montering og udskiftning. Sammen med dig kan vi gennemgå boligen og de elektriske installationer og finde den helt rigtige løsning, der matcher dine behov og dit energiforbrug.

Kontakt os allerede i dag på telefon 74 44 15 95 og få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med at spare på energien. Skriv til os på ole@olesus.dk for et godt tilbud på din energioptimering. 

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og vi ringer dig op snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​RN Solutions producerer og udvikler innovative LED belysningsløsninger specielt til landbrug, agroindustri og udsatte miljøer.

Med deres 25 års landbrugserfaring sikrer de bedre miljø, velfærd og produktivitet for dyrene samt bedre arbejdsmiljø for de ansatte.

Langtidsholdbare produkter som er slagfaste, vandtætte, tåler ammoniak og nemme at montere.

stjerne (sort) 1stjerne (sort) 1 stjerne (sort) 1 stjerne (sort) 1 stjerne (sort) 1

Vurderet 4.3 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Google

Firmainformation​

Ole Jensen El-Service ApS

CVR-nr.: ​28861168
Persondatapolitik

Adresseinformation​

Kontaktinformation

Telefon: 74 44 15 95

E-mail: ole@olesus.dk