Eksisteret siden 1995

sports-and-competition (1)

Autoriseret el-installatør

patent

Specialist i landbrugsinstallation

electrician

Tyverisikring og Alarmsystemer

​Hos Ole Jensen El-service har vi stor erfaring inden for tyverisikring af boliger og kan tilbyde montering og installering af alarmer efter vore kunders ønsker og behov.

Alarmer giver tryghed og sikkerhed

Landet over oplever vi til stadighed flere og flere indbrud i det private hjem, hvor alt fra elektronik, designermøbler, smykker, cykler og andre værdigenstande bliver stjålet med henblik på videresalg. Nogle genstande endda med høj personlig værdi for den enkelte.

Uanset, hvad der bliver stjålet, er det aldrig behageligt at have indbrud i boligen. Det, at en fremmed har været i ens hjem og gennemrodet ens ting, er en ubehagelig oplevelse for enhver.

Her kan en alarm give tryghed og sikkerhed.

​En alarm kan få en indbrudstyv til at overveje en anden bolig frem for lige netop din. Kommer tyven ind alligevel vil den kun have få minutter, før en vagt eller politi er på stedet, hvorfor det er begrænset, hvad der kan nå at blive stjålet.

Få en alarm til dine behov

Hos Ole Jensen El-service kan vi tilbyde flere forskellige alarmtyper, så du får en alarm, der opfylder lige præcis dine behov for sikkerhed og tryghed.

Vi står for den gode rådgivning i de forskellige systemer, installering og montering samt en efterfølgende service og eventuel reparation.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 74 44 15 95, hvis du ønsker mere information omkring vores løsninger inden for tyverisikring, eller skriv på 

ole@olesus.dk hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og vi ringer dig op snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​RN Solutions producerer og udvikler innovative LED belysningsløsninger specielt til landbrug, agroindustri og udsatte miljøer.

Med deres 25 års landbrugserfaring sikrer de bedre miljø, velfærd og produktivitet for dyrene samt bedre arbejdsmiljø for de ansatte.

Langtidsholdbare produkter som er slagfaste, vandtætte, tåler ammoniak og nemme at montere.

stjerne (sort) 1stjerne (sort) 1 stjerne (sort) 1 stjerne (sort) 1 stjerne (sort) 1

Vurderet 4.3 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Google

Firmainformation​

Ole Jensen El-Service ApS

CVR-nr.: ​28861168
Persondatapolitik

Adresseinformation​

Kontaktinformation

Telefon: 74 44 15 95

E-mail: ole@olesus.dk