Eksisteret siden 1995

sports-and-competition (1)

Autoriseret el-installatør

patent

Specialist i landbrugsinstallation

electrician

Alsidig hvidevareservice hos Ole Jensen El-service

Professionel hvidevareservice: Levering, montering og reparation

Hos Ole Jensen El-service tilbyder vi omfattende hvidevareservice til både private boliger og erhverv. Vores ekspertise dækker alle aspekter af hvidevareservice, inklusive levering, montering og reparation af enhver type hvidevare, uanset mærke og model. Vi dækker hele lokalområdet herunder Broager, Sønderborg og Aabenraa.

Så står du med et defekt køleskab, en opvaskemaskine, der ikke fungerer, eller en fryser, der ikke køler? Så står Ole Jensen El-service står klar til at assistere dig med både akutte reparationer og planlagte udskiftninger.

Ekspertise og pålidelighed i hvidevareservice

Vi har dybdegående kendskab til hvidevare i alle de kende mærker. Vi tilbyder hurtige og effektive løsninger, så du hurtigt kan vende tilbage til normalen. Uanset om det drejer sig om installation af nye hvidevarer eller reparation af eksisterende, sikrer vi en service i topklasse.

Kompetent rådgivning og skræddersyede løsninger

Vi tilbyder detaljeret og professionel rådgivning for at sikre, at du får den mest passende løsning til dine behov. Hvis en reparation ikke er økonomisk forsvarlig, anbefaler vi i stedet en udskiftning. Vores mål er at tilbyde løsninger, der både er kosteffektive og pålidelige.

Få den bedste løsning til dit behov

Lad os hjælpe dig med at finde den ideelle løsning til dine hvidevareservicebehov. Vi er altid kun et opkald eller en e-mail væk. Kontakt Ole Jensen El-service i dag på telefon 74 44 15 95 eller send en e-mail til ole@olesus.dk for et uforpligtende tilbud på professionel hvidevareservice. ,

Vi er her for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine hvidevarer.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og vi ringer dig op snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​RN Solutions producerer og udvikler innovative LED belysningsløsninger specielt til landbrug, agroindustri og udsatte miljøer.

Med deres 25 års landbrugserfaring sikrer de bedre miljø, velfærd og produktivitet for dyrene samt bedre arbejdsmiljø for de ansatte.

Langtidsholdbare produkter som er slagfaste, vandtætte, tåler ammoniak og nemme at montere.

stjerne (sort) 1stjerne (sort) 1 stjerne (sort) 1 stjerne (sort) 1 stjerne (sort) 1

Vurderet 4.3 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Google

Firmainformation​

Ole Jensen El-Service ApS

CVR-nr.: ​28861168
Persondatapolitik

Adresseinformation​

Kontaktinformation

Telefon: 74 44 15 95

E-mail: ole@olesus.dk