Eksisteret siden 1995

sports-and-competition (1)

Autoriseret el-installatør

patent

Specialist i landbrugsinstallation

electrician

​Om Ole Jensen El-service

Kvalitet, ordholdenhed og en professionel rådgivning er nøgleordene hos Ole Jensen El-service.

Siden 1995 har Ole Jensen El-Service leveret effektive, brugervenlige og drifts- fremtidssikre løsninger i både privat- og erhvervsregi. Vi kører aldrig fra en opgave, før vi ved, at alt er udført korrekt og efter kundens behov og ønsker.

Altid en høj faglighed

Udover autoriseret el-installatør Ole Jensen omfatter virksomheden i dag seks elektrikersvende og to lærlinge.

Sammen værner vi om virksomhedens kernekompetencer og stræber hver dag efter at levere en høj faglighed til alle vore kunder.

Vi har gennem tiden udført arbejde for en bred vifte af kunder, hvad enten det har drejet sig om private, institutioner, kommunale instanser eller virksomheder.

​I årenes løb har vi ligeledes specialiseret os i landbrugsinstallationer, hvor vi har varetager alt inden for installation og service af ventilationsanlæg, foderanlæg samt andre elektriske installationer.

Elektriker til hele Sønderjylland

Vi varetager både store som små opgaver og udfører altid et autoriseret og sikkert arbejde i højeste kvalitet. Støder vi dog på opgaver, hvor vores egne kompetencer ikke rækker, har vi tætte og dygtige samarbejdspartnere, der kan hjælpe os med at løfte opgaven, så du får den helt rigtige løsning.

Vi dækker hele Sønderborg Kommune og resten af Sønderjylland, men kører også til opgaver i resten af landet, såfremt opgaven er til det.

Kontakt os gerne på telefon 74 44 15 95, hvis du ønsker yderligere information omkring vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en konkret opgave. Du kan også kontakte os på ole@olesus.dk.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og vi ringer dig op snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​RN Solutions producerer og udvikler innovative LED belysningsløsninger specielt til landbrug, agroindustri og udsatte miljøer.

Med deres 25 års landbrugserfaring sikrer de bedre miljø, velfærd og produktivitet for dyrene samt bedre arbejdsmiljø for de ansatte.

Langtidsholdbare produkter som er slagfaste, vandtætte, tåler ammoniak og nemme at montere.

stjerne (sort) 1stjerne (sort) 1 stjerne (sort) 1 stjerne (sort) 1 stjerne (sort) 1

Vurderet 4.3 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Google

Firmainformation​

Ole Jensen El-Service ApS

CVR-nr.: ​28861168
Persondatapolitik

Adresseinformation​

Kontaktinformation

Telefon: 74 44 15 95

E-mail: ole@olesus.dk